If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гарнитура на главата,пробито бутало,счупени сегменти.Както и да го погледнеш-сваляне на главата!Съжалявам за колицата ти,но това те чака.Успех!
е не мога си обясня защо само сутрин прави един облак дим и после го нема.даже днес ходих в сервиз душиха ауспуха,форсираха само на бензин мерише а маслото избяга за три денаспоменаха за гарнитура може би,а преди това да стане позагря май повечко следващата чертичка след80гр.
Най малко си за гарнитура на главата.Като се свали главата ще се видят и останалите карантии.Не ръчкай по електрониката!!!!!Може и да замериш и компресията,но е твърде вероятно да не покаже нищо.Пак ти казвам!Не пипай електрониката,че тука стана на мода,а след като дадат по 500-1000 лева,разбират,че е механичен проблема.Сутрин изпушва,защото цяла вечер на воля маслото се стича през прегорялата гарнитура.След запалването , няма как да влиза от там.А ламбда сонтата, след тая маслена атака,как да работи.Не и стига въображението!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Не съм много съгласен че когато мотора е в покой цилиндъра се пълни с масло.Мисля че тогава се стича в катера и нивото му е много по-ниско от гарнотурата на главата.Ако има изгоряла гарнитура или ще яде маслото и ще се създаде голямо налягане в маслената система.
ето това колеги не е истина но алфето спря да пуши само,беше ми избягало половин литър масло сега го долях и ще го наблюдавам дали ще мръдне,но като спря да прави тия облаци дим мисля,че ще го задържи или поне много се надявам да ми се размине ремонта
Колега, преди да сваляш глави и т.н. взете проверете сепаратора за картерните газове. Той се намира в капака на клапаните, захванат е с три болта и силикон сваляш киснеш миеш "гадна работа" с кореселин примерно и обратно. После внимавайте с монтажа на капака щото много лесно се чупят ушите.
Ако има нещо неясно мога да открия снимки евентуално
Колегата ти спомена нещо за сепаратор.Имах подобен проблем.На дълъг път със 130/140км/ч. изпуши яко,и това се случи на път за Родопите.Прибрах се като долях 1л. и в по-високите обороти пак пропушваше.Тогава се разтърсих из форума и знаещи колеги ме посъветваха(и ми обясниха) да си почистя СЕПАРАТОРА.Когато достигнах до него и реших да го чиста се оказа че е тотално запушен(сипвам от едната страна коресилин и от другата не протича нищо!!!).След 2ч. ръчкане и чагъртане вече беше чист и този проблем с пушенето изчезна.
Това е най лекият вариянт,но според мен трябва да започнеш от там.
Колегата ти спомена нещо за сепаратор.Имах подобен проблем.На дълъг път със 130/140км/ч. изпуши яко,и това се случи на път за Родопите.Прибрах се като долях 1л. и в по-високите обороти пак пропушваше.Тогава се разтърсих из форума и знаещи колеги ме посъветваха(и ми обясниха) да си почистя СЕПАРАТОРА.Когато достигнах до него и реших да го чиста се оказа че е тотално запушен(сипвам от едната страна коресилин и от другата не протича нищо!!!).След 2ч. ръчкане и чагъртане вече беше чист и този проблем с пушенето изчезна.
Това е най лекият вариянт,но според мен трябва да започнеш от там.
може ли малко снимки на този сепаратор да го видя кво представлява,че днес бях пак в сервиз и
за сегменти само става дума друго нищо
Колега, силно ти препоръчвам да започнеш от сепаратора Ако не ти въпросния сервиз . И не е зле
да проследиш процеса да няма после да си дал пари за основен ремонт а да е минало само с почистване
на сепаратор. Прилагам ти картинка от e-PER по ред на номерата
номер 5 декоративен капак (той е ясен кой ли не го е свалял )
номер 1 капак на клапаните и
номер 11 Сепаратор
и тук сними преди и след
самия сепаратор изваден и почистен
П.П.
Аз неказвам, сигурен съм при теб проблема е това.
Просто почни от там
Comment